Velkommen hos OASEN SAMSØ

Velkommen til vores skønne feriested, hvor alle er inviteret til at nyde en uforglemmelig ferieoplevelse! Uanset om du rejser med din familie, er på solo-eventyr eller søger romantiske øjeblikke som et par, har vi skabt det perfekte tilflugtssted til dig.

For familier, der ønsker sjov og samvær, tilbyder vi et væld af aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Vi har både en rummelige multihal og et aktivitets og opholdsrum med bordtennis og billiard. Der er også mulighed for sjove udendørsaktiviteter som fodbold, leg på trampoliner eller hvad med et spil kæmpeskak? Nyd og udforsk den fantastiske natur omkring os, enten på cykel eller vandretur. For de små er der mulighed for hygge og sjov på legepladsen.

For enlige rejsende, der søger ro og afslapning, tilbyder vores naturskønne omgivelser og fredelige atmosfære den perfekte mulighed for at genoplade batterierne. Udforsk naturen på egen hånd, slap af ved under oliventræerne eller nyd en stille stund med en god bog i et af vores hyggelige opholdsrum eller udendørs hyggekroge.

Par vil sætte pris på vores romantiske omgivelser og hyggelige dobbeltværelser. Tag en romantisk gåtur langs stranden ved solnedgang, nyd en privat picnic på vores grønne områder eller besøg idylliske Nordby hvor det er muligt at nyde en is på græsset ved gadekæret.  

Uanset hvem du er, vil vores lækre brunchbuffet være det perfekte startpunkt for dine dage på feriestedet og inden resten af samsø skal udforskes. Med et bredt udvalg af af både de kolde og varme retter vil der være noget for enhver smag.

Så tag din nærmeste med, eller nyd en stille stund alene, og lad vores Oase være rammen om dine næste uforglemmelige ferieminder!

Aktivitetshuset

Velkommen til Aktivitetshuset, en af vores mest populære faciliteter, hvor samvær og sjov går hånd i hånd! Træd ind i et rum fyldt med muligheder, hvor I kan mødes til en omgang billard, bordtennis eller bob, udfordre hinanden i diverse brætspil eller simpelthen slappe af i en af vores hyggelige sofaer med jeres yndlingsfilm eller se en spændende landskamp. Aktivitetshuset er det perfekte mødested, uanset om I er en lille gruppe venner eller en stor familie, der søger hygge og samvær. Med rigelige siddepladser er der plads til alle, og vores gæster elsker at nyde den hjemmebagte kage eller madpakken i dette rum, mens de deler historier og skaber minder sammen. Så kom og vær med til at skabe uforglemmelige øjeblikke i vores hyggelige Aktivitetshus!

Aktivitets rum

Regnbuen

Velkommen til Regnbuen, et hus fyldt med charme og atmosfære, hvor vores gæster virkelig kan forkæle sig selv under deres ophold. Her finder I seks hyggelige dobbeltværelser, hver med eget badeværelse, der omkranser et stort og indbydende opholdsrum. Nyd afslappende øjeblikke i vores hyggelige sofaarrangement, følg med i jeres yndlingsprogrammer på fjernsynet, eller tag en velfortjent pause med en kop kaffe eller te fra vores te-køkken, som udover miniovn, kaffemaskine og elkedel er udstyret med køleskab til opbevaring af lækre forfriskninger.

Regnbuen er særligt populær blandt vores gæster, der ønsker at gøre deres ophold ekstra specielt eller dem, der planlægger en fælles tur med venner eller familie. Her har alle deres eget private rum, men samtidig er der rig mulighed for at hygge sig sammen om aftenen i det rummelige opholdsrum. Og med den dejlige terrasse lige udenfor døren og den nærliggende restaurant i Solhuset, er I kun få skridt væk fra morgenmaden og en skøn atmosfære. Så tag imod vores indbydende rammer og skab uforglemmelige øjeblikke sammen i Regnbuen! 😊

Luksus lejlighed Oasen Samsø
Drivhus Fællesrum

Drivhuset

Når man træder ind i Drivhuset oplever man med det samme stemningen fra Oasen´s tid som efterskole.

Her er stadig håndmalede værelsesnumre til hvert værelse og det store rum med thekøkken, brændeovn og udgang til stor have inviterer bare til hygge og samvær dette hus er ideelt hvis man er flere afsted sammen.

Drivhuset er indrettet med både stue og 1 sal. I stuen har vi 7 familieværelser indrettet med dobbeltseng, køjeseng og hems. Så her vil man kunne være op til 6 pers.

Ligeledes i stueplan har vi 4 familieværelser med dobbeltseng og køje – altså 4 pers værelser

I stueplan forefindes der et rum med 3 toiletter og 5 brusekabiner. Der er thekøkken med køleskab og hyggeligt fælles opholdsrum

Både via indvendig og udvendig trappe kan man komme til Drivhuset´s 1 sal hvor 2 af de 3 værelser byder på havudsigt. Disse 2 værelser er familieværelser til 5 pers indrettet med dobbeltseng, køje og en enkeltseng

Det sidste værelse på 1 sal er indrettet med dobbeltseng og køje – et 4 pers værelse

På 1 sal forefindes et rum m 3 toiletter og 4 brusekabiner. Der er et thekøkken med køleskab og et mindre fælles opholdsrum.

Drivhuset er et besøg værd – også selvom man overnatter i et af vores andre huse. Kig ind og få inspiration til den store familie-tur/festen/firma-event.

Eventyrhuset

Mange nyder at tage afsted på egen hånd, nogen deltager som single i større gruppeture og andre har måske behov for et enkelt værelse som supplement til turen i sommerhuset hvor man lige står og mangler et værelse.

Disse behov kan vi med enkeltværelserne i Eventyrhuset imødekomme til en lav pris og stadig med mulighed for at nyde Oasen´s skønne omgivelser, mange faciliteter og skønne morgen-brunch

I Eventyrhuset kan vi tilbyde 3 enkeltværelser. 

Der er thekøkken, køle/frys. Bad/toilet er på gang  

enkeltværelse Oasen Samsø
Oasen Samsø dobbeltværelse

Solhuset

Solhuset er for os lidt Oasen´s ”navle” – her finder man restauranten og den skønne terrasse hvor man kan sidde og nyde sin morgen-brunch eller senere på dagen et glas vin eller dejlig kold øl. Værelserne på 1 sal giver associationer til den tid hvor Oasen var pensionat med paneler på væggene og fælles bad og toilet på gangen.

I Solhuset er der 4 dobbeltværelser, 3 familieværelser til 4 pers (dobbeltseng og køje) samt 1 familieværelse til 5 pers (dobbeltseng, køje og futon)

Der er 4 fællesbad/toilet og et thekøkken med både køleskab og frys. 

Se mere under ”Mad og Drikke”

Sportshallen & Fodboldbanen

I hallen kan legebørn i alle aldre få stillet deres lyst.

Vores sportshal byder på Håndbold, Fodbold, Basket, Volleyball, Badminton, Hockey, Springmåtte etc etc. Eller tag en sumo dragt på og se om du kan skubbe, puffe eller trille din modstander ud af cirklen. Nær hallen forefindes Vores fodboldbane med belysning, denne kan også bruges til en rask omgang rundbold eller lignende.

Hallen hos Oasen Samsø
Oasen Samsø Legeplads

Legeplads & masser af plads

På Oasen er det muligt at boltre sig på vores ude arealer og stadig finde kroge med fred og ro. Børn og aktive sjæle nyder vores legeplads og de 2 trampoliner bliver flittigt brugt. Bevæger man sig lidt rundt om Drivhuset finder man en stor græsplæne med mulighed for boldspil og leg. Her har vi desuden et kæmpe skakspil.

I den anden ende af Oasen finder man vores store fodboldbane – hvis man der ikke er smuttet i Sportshallen på vejen eller har fundet en plads under skyggen af parasollen på terrassen mellem Solhuset og Regnbuen

Legeplads og masser af plads

På Oasen er det muligt at boltre sig på vores ude arealer og stadig finde kroge med fred og ro. Børn og aktive sjæle nyder vores legeplads og de 2 trampoliner bliver flittigt brugt. Bevæger man sig lidt rundt om Drivhuset finder man en stor græsplæne med mulighed for boldspil og leg. Her har vi desuden et kæmpe skakspil.

I den anden ende af Oasen finder man vores store fodboldbane – hvis man der ikke er smuttet i Sportshallen på vejen eller har fundet en plads under skyggen af parasollen på terrassen mellem Solhuset og Regnbuen

Oasen Samsø Legeplads

Åbningstider

Oasen Samsø Familieferie – Tlf: 22 27 44 23

Reception:
+45 22 27 44 23

Legepladsen
Alle dage kl. 08.30-20.30

Multihallen
Alle dage kl. 08.00-23.00