Stort og flot luksussommerhus ved Houstrup Strand

20 personer / Hus 256m2 / Grund 1850 m

Stort og flot luksussommerhus ved Houstrup Strand. En sommerhusferie i Danmark er fantastisk uanset årstiden! Sommerferie, vinterferie, weekendophold – alt er muligt, når sommerhuset er fyldt med aktiviteter og sjov som dette luksushus.

Ikke langt fra det brusende Vesterhav og tæt på Vestjyllands mange spændende attraktioner ligger dette fantastiske sommerhus med plads til 20 personer. De otte soveværelser er fordelt på tre soveafdelinger med hver sit badeværelse. De resterende fire sovepladser befinder sig på hemsen i aktivitetsrummet (bedst til børn og unge). Endvidere findes der et ekstra badeværelse i swimmingpoolafdelingen.

Centralt i huset ligger køkken/alrummet, hvor der er god plads til, at alle gæster kan spise sammen. Ferie er til afslapning og afkobling – så fyr godt op i brændeovnen, smid benene op og tag en slapper foran fjernsynet i sofahjørnet eller med en god bog.
Ferie er for mange også ensbetydende med lækker mad. Køkkenet er selvfølgelig veludstyret og har både to opvaskemaskiner, to ovne, to håndvaske og rigelig køleskabsplads, så madlavning til mange mennesker ikke er en udfordring. Sommerhuset har flere wellness-faciliteter i egen poolafdeling med både spabad, sauna og en stor indendørs swimmingpool med romersk trappe, vandrutsjebane og modstrømsanlæg.

I det store aktivitetsrum kan der spilles og dystes dagen lang. Her finder I både billard, bordtennis, bordfodbold og dart. I kan også tage et spil PlayStation4 eller slænge jer i husets bar. Udendørs finder I en flot delvist overdækket terrasse med grill og havemøbler, som er oplagt til en hyggelig grillaften eller afslapning i sommersolen. I haven er der gynge, sandkasse og trampolin til børnene.
Glæd jer også til at besøge den lokale svømmehal, tennis og badminton hos Form & Fritid i Nørre Nebel.

Houstrup Strand er kendt for sin brede, hvide sandstrand og det flotte klitlandskab. Området omkring huset er præget af storslået natur og indbyder til raske gåture og udendørsaktivitet. Vestjylland har mange spændende seværdigheder og attraktioner, så huset er et godt udgangspunkt for en udflugt f.eks. til Legoland, Legohouse, Museet Tirpitz eller Givskud Zoo. Der er både indkøbsmuligheder og spisesteder i nærheden af sommerhuset.

Privat bad og toilet

8 Sove Værelser

Luksus seng 180 x 200 cm

Ikke ryger værelse